Ikke kategoriseret

Køkkenknive fra Tramontina

By 24. august 2018 No Comments

De 5 mest solgte køkkenknive fra Tramontina

Tramontina er verdenskendt for de lækre knive med træskaft, der bliver brugt både privat og professionelt. Knivene har i mange år været at finde på det internationale marked, og Tramontina er nu efterhånden ved at blive et anerkendt mærke i Danmark. Allerede nu er knivene nemlig at finde på både udvalgte danske restauranter samt i private hjem, og nu er ønsket at udbrede kendskabet til Tramontinas produkter endnu mere, og gøre især knivene kendte indenfor den danske restaurationsbranche. Flere af knivene er nemlig aldeles velegnede til professionelt brug. Steakknivene er perfekte til en god bøf eller en burger, samtidig med at de pynter på ethvert veldækket bord. Knivene er også større end mange andre steakknive og ligger derfor rigtig godt i hånden. Kokkeknivene fra Tramontina er ligeledes helt uundværlige i et professionelt køkken. Det lækre greb gør, at man har det bedste tag på kniven, og derfor kan skære, hakke og snitte til perfektion.

I det hele taget kommer Tramontina knivene i et væld af størrelser og designs, og der er derfor rig mulighed for at finde lige den, der passer perfekt til ens behov eller ens restaurant.

Alle knivene fra Tramontina kommer med træskaft lavet af ægte Muiracatiara træ fra Tramontinas egne plantager, og kan som noget helt unikt tåle at komme i opvaskemaskine. Derudover er knivene både varmebestandige og slagfaste, og er i det hele taget af rigtig høj kvalitet. Dette gør at knivene er fuldt ud optimale i et professionelt køkken, hvor udstyret skal være i orden, og man aldrig går på kompromis.

Kort sagt er Tramontina knive i verdensklasse!

Se alle knivene på Roba.dk

Author André Pickardt

More posts by André Pickardt

Leave a Reply